7 redenen waarom whisky drinkende vrouwen geweldig zijn!

1. Ze kent haar dranken

En bestelt bewust. Ze drinkt geen whisky om dronken te worden (die rol is voor shotjes weggelegd), ze drinkt omdat ze het lekker vindt. Dat getuigt van een zekere volwassenheid – ze is enigzins gevorderd in het leven, niet zo onzeker meer. Je kan er er ook nog wat van leren, want ze zal haar voorkeuren hebben. Ze onderscheidt zich en besteedt haar geld niet aan een of andere dure, zoete cocktail die de onverschillige studente nog wel eens wil bestellen.

2. Ze is een trendsetter met een ‘hoekje’ af.

Je komt niet zomaar bij whisky uit, namelijk. Ze heeft een wilde periode gehad, en met een beetje geluk zit ze daar nog steeds in.
Veel te veel mensen denken nog steeds dat whisky een ‘mannendrankje’ is. Ze bewijst hen dat whisky van IEDEREEN is en dat ze een trendsetter is
Ze komt ermee uit onverwachte hoek en is origineel, vernieuwend… En whisky is het ideale onderwerp om het ijs te breken in een gesprek. Ze heeft iets te vertellen.

3. Ze stáát nog, aan het eind van de avond

Natuurlijk, whisky is een stuk boozier dan wijn of bier, maar grote kans dat de whiskydrinkende dame haar dronkenschap kan managen. Beter dan het meisje-met-de-witte-wijn, waarschijnlijk, die misschien wel zwalpend in iemands armen valt bij het sluiten van het café maar niet meer de daad bij woord kan voegen.
Die wil jij toch niet zijn?

4. Ze is zeker van haar zaak

Het geeft een fantastisch gevoel om vol zelfvertrouwen aan de bar je favoriete whisky te bestellen. Het getuigt van vrouwelijkheid, haar vriendinnen en andere omstanders associëren het mogelijk nog met dikke (mannen-)buiken. Maar dat kan haar niets meer schelen. Je weet wat je wil!

5. Ze denkt aan haar gezondheid

Whisky is arm aan calorieën en vrij van vetten! Wat je niet kan zeggen van cocktails, zoete wijnen of likeurtjes.
Whisky bevat meer ellaginezuur dan rode wijn. Dit is een antioxidant die je ook in vele fruitsoorten terugvindt en dus kanker kan helpen voorkomen.
Je bouwt door whisy te drinken een grotere weerstand mee op door de aanwezigheid van die antioxidanten.

6. Ze heeft een verfijnde smaak

En geeft mannen het nakijken met een whisky in de hand. Vrouwen houden van verfijning en net zoals op ieder potje een dekseltje past, past ook bij iedere vrouw een lekkere whisky. Te veel reclameboodschappen tonen vrouwen met enkel mierzoete drankjes in de hand, alsof dat het enige is wat haar smaakpapillen de baas kunnen.

Vrouwen zijn een kei in het onderscheiden van geur- en smaaknuances. Spreid je talenten tentoon, dames! Help dit misverstand mee uit de wereld en sta op voor een nieuwe, correcte attitude tegenover vrouwelijke dorstlessers.

7. Ze inspireert

Er zijn ontelbaar veel soorten en types whisky wat wil zeggen dat je best elk seizoen een andere favoriet kan hebben, net zoals in je kleerkast of je schoenencollectie. Bovendien geeft het vrienden en familie steeds inspiratie voor cadeautjes.

Ze helpt mee om het nog steeds bestaande ‘mannenwereldje’ op zijn kop te zetten.

Laat je verrassen en schrijf je snel in!!
Meer info vind je op deze pagina.