Lid worden?

Hoe lid worden van Best Pittig Lede?

Surf naar de website van Markant/Best Pittig, klik op het tabblad ‘Lid worden’. Vul de gevraagde contactgegevens in en selecteer de afdeling van Best Pittig Lede.

Hulp en/of bijkomende informatie? info@bestpittiglede.be


Pittig prijsje of toch niet?

Het lidmaatschap voor een volledig werkjaar, van september t.e.m. augustus, bedraagt slechts 43 euro.

Voordelen van je ‘Leeds lidmaatschap’

Je komt in een toffe groep terecht van jonge actieve vrouwen die hun horizon willen verruimen en op een pittige en sociale manier allerhande activiteiten willen beleven.

  • Je kunt deelnemen aan verschillende toffe activiteiten. Je ontdekt nieuwe zaken (wie onder jullie heeft bv. ooit al Charleston gedanst?), en leert andere mensen kennen die vaak maar om de hoek wonen.
  • Als lid van Best Pittig Lede betaal je altijd minder voor je deelname aan onze activiteiten maar ook voor activiteiten van andere Best Pittig-afdelingen. Voor bepaalde activiteiten zullen leden ook sowieso voorrecht hebben om zich in te schrijven en/of zijn er extra ledenvoordelen.
  • Er zijn specifieke activiteiten die enkel toegankelijk zijn voor onze leden.
  • Je ontvangt tweemaandelijks het ledenmagazine met kortingsbonnen voor tentoonstellingen, beurzen, boeken …
  • Je hebt een gepaste verzekering voor alle activiteiten van het netwerk.
  • Met je lidkaart krijg je bovendien een uniek voordeel in de ‘Markante Zaken’. Deze zaken herken je aan de ‘Markante Zaak’-sticker op de etalage. De lijst wordt voortdurend uitgebreid. Ook in Lede, Aalst en in de wijdere omgeving zijn er reeds verschillende deelnemende handelaars. De volledige lijst vind je hier.
  • Heb je zelf leuke activiteiten in gedachten die je ooit al eens hebt willen doen, maar kwam het er om de één of andere reden nooit van? Geef het door aan het bestuur en wie weet wordt jouw ‘zot idee’ wel de volgende Best Pittig activiteit in Lede.